PEФEPEHЦN - MTDGROUP

Přejít na obsah


MERCEDES, AUDI, OPEL,
VOLVO, BMW, LAND ROVER.....

КРАТОК ПРЕГЛЕД НА НАШИТЕ КРАЈНИ ПОТРОШУВАЧИ
ФИРМИ КОИШТО ЃИ КОРИСТАТ НАШИТЕ
УСЛУГИ/КОМПАНИИ СО КОИ РАБОТИМЕ
ВО МОМЕНТОВ РАБОТИМЕ ЗА ПОВЕЌЕ ОД 60 ФИРМИ НАСЕКАДЕ НИЗ ЕВРОПА


МТД ГРОУП СОРАБОТУВА СО НАЈГОЛЕМИТЕ ДОБАВУВАЧИ ЗА
АВТОМОБИЛСКАТА ИНДУСТРИЈА И СО ПРЕСТИЖНИ СТРАНСКИ ФИРМИ.

.


.

ПОСТОЈАНО ИМ ПОМАГАМЕ НА НАШИТЕ ПОТРОШУВАЧИ УСПЕШНО ДА
ГИ НАМАЛАТ ТРОШОЦИТЕ ПРОИЗЛЕЗЕНИ ОД ДЕФЕКТИ.

.


.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ   ОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ КОМЕНТАР
Czech Republic
MTD GROUP s.r.o.
PRAGUE
Revoluční 762/13
110 00 Praha 1
+420 605 999 444

Romania
MTD QUALITY CONTROL
SRL
Stadionului, No. 20
100173, Ploiesti
+40 722 558 554

Macedonia
MTD GROUP DOOL
STIP
UL. Goce Delcev No. 34
2000 Stip
+389 (0) 71 900 888

Serbia
MTD QUALITY CONTROL
DOO LOZNICA
Jovan Cvijic str. No. 27
Loznica
+389 (0) 71 900 888

Návrat na obsah