УСЛУГИ - MTDGROUP

Přejít na obsah


УСЛУГИ/ПРОДУКТИ

МТД ГРОУП ИМА ДОЛГОГДИШНО ИСКУСТВО ВО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ
ЛОГИСТИКА


МТД Гроуп обезбедува логистички
услуги, помагајќи ви со
загарантиран транспорт и простор
за складирање. Наш главен превозен
партнер е ОК-Транс. Со
овој соработник секогаш на
располагање имаме и до 180
камиони и професионални шофери.
КОНТРОЛА НА
КВАЛИТЕТ

Oбезбедуваме целосна контрола на
квалитетот. Од материјали кои што
се користат во производството па
се до крајниот производ. МТД гроуп
исто така врши селектирање,
мерење и изготвување податоци за
вашите завршни анализи.
ПОТРОШУВАЧКИ
УСЛУГИ

со тоа што имаме претставници кои
работат за интересот на крајниот
потрошувач, можеме да бидеме
сигурни дека производот нема да го
загуби квалитетот при процесот
на производство.
ПАКУВАЊЕ


ние, заедно со нашиот партнер
MODPACK SYSTEM, нудиме
адекватни решенија за пакување
при извоз на вашата стока.

МАКСИМАЛЕН ФОКУС НА ДЕТАЛИТЕ


КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ   ОСТАВЕТЕ ГО ВАШИОТ КОМЕНТАР
Czech Republic
MTD GROUP s.r.o.
PRAGUE
Revoluční 762/13
110 00 Praha 1
+420 605 999 444

Romania
MTD QUALITY CONTROL
SRL
Stadionului, No. 20
100173, Ploiesti
+40 722 558 554

Macedonia
MTD GROUP DOOL
STIP
UL. Goce Delcev No. 34
2000 Stip
+389 (0) 71 900 888

Serbia
MTD QUALITY CONTROL
DOO LOZNICA
Jovan Cvijic str. No. 27
Loznica
+389 (0) 71 900 888

Návrat na obsah